گزارش اختصاصی ؛ مگنوس ۷.۵- یان نپومنیشی ۳.۵

تاریخ ثبت مقاله: 1400/09/28

گزارش اختصاصی جی پلاس؛ مگنوس ۷.۵- یان نپومنیشی ۳.۵

مگنوس کارلسن برای پنجمین بار پادشاه شطرنج جهان شد
مگنوس کارلسن نروژی با پیروزی بر یان نپومنیشی از روسیه در دیدار یازدهم از عنوان قهرمانی جهان دفاع کرد.
مگنوس کارلسن برای پنجمین بار پادشاه شطرنج جهان شد+ عکس
  
 A

 

گروه ورزشی جی پلاس،  کارلسن نفر اول رده بندی و قهرمان فعلی شطرنج دنیا در مسابقه تعیین قهرمان جهان به مصاف یان نپومنیشی از روسیه رفت و در حالی که 14 بازی کلاسیک برای تعیین قهرمان درنظر گرفته شده بود، سه بازی زودتر از پایان رسمی، به امتیاز 7.5 رسید و قهرمان شد. نپومنیشی تنها 3.5 امتیاز به دست آورد.

مسابقه یازدهم؛ برد مگنوس کارلسن

IMG_20211210_201013_881

در دیدار یازدهم قهرمان جان با خیالی آسوده از قهرمانی که بسیار به آن نزدیک شده بود، شاخه ای مطمئن را با سفید بازی کرد و هرگز برای کسب پیروزی به آب و آتش نزد. کارلسن در این بازی به خوبی می دانست که با مساوی 7 امتیازی خواهد شد و مسلما هر سه بازی بعدی را نخواهد باخت. نپومنیشی هم با وجود نیاز مبرم به پیروزی چندان به دنبال حرکات ریسکی نبود و ترجیح داد تا فقط در صورتی که شانسی به او رو کند از آن استفاده کند که البته کارلسن هرگز چنین فرصتی برایش فراهم نکرد. این در شرایطی بود که از نپومنیشی انتظار می رفت با توجه به این که برای زنده نگه داشتن امیدهایش نیاز به کسب حداقل 3 پیروزی از 4 بازی داشت کمی جسورانه تر بازی کند.

 

بازی یازدهم می رفت با نتیجه مساوی به پایان برسد که نپومنیشی دست به عملیاتی انتحاری زد و با گمان به دام انداختن رخ حریف وارد وضعیتی داشت که کاملا بازنده بود. کارلسن با خونسردی حرکات درست را انجام داد و تنها چند حرکت پس از اشتباه فاحش نپومنیشی او مجبور به تسلیم شد. به این ترتیب کارلسن در پایان یازدهم با رسیدن به 7.5 امتیاز پیروزی اش را مسجل و از عنوان قهرمانی اش دفاع کرد.

 

شطرنج قهرمانی جهان مگنوس کارلسن

 

شطرنج قهرمانی جهان مگنوس کارلسن

51737194061_6779f286dd_o

51737196931_2008cb6733_o

مسابقه دهم؛ تساوی

در دیدار دو ساعته شطرنج قهرمانی جهان بین منگوس کارلسن و یان نپومنیشی دو شطرنج باز به تساوی رسیدند. در ۹ بازی گذشته مگنوس ۳ برد کسب کرده و نتیجه ۶.۵ بر ۳.۵ است. هر شطرنج بازی که به امتیاز ۷.۵ برسد قهرمان می شود و به نظر نمی رسد کسی جز مگنوس کارلسن باشد. 

 

 

 

مسابقه شطرنج قهرمانی جهان مگنوس کارلسن یان نپومنیشی

مسابقه نهم؛ برد مگنوس

در دیدار نهم نپومنیشی کاملا فروریخته از نظر روانی با مهره سفید و شروع بازی انگلیسی (c4) سعی کرد تدارکاتش را به رخ حریف بکشد. کارلسن نیز در مقطعی از بازی از این که نتوانسته دست حریف را بخواند کلافه بود. با این حال قهرمان جهان توانست به قیمت صرف وقت زیاد حرکات دقیق را پیدا کند و بازی را متعادل حفظ کند. در شرایطی که به نظر می رسید نپومنیشی اندکی خود را دست بالا گرفته و مرتب از سر میز بلند می شد، مرتکب خطای وحشتناکی شد که کارلسن در جا تشخیص داد و بازی او را غلط گیری کرد. در ادامه حفظ وضعیت برنده برای شماره یک نروژی جهان کار سختی نبود و او سومین پیروزی را با تسلیم شدن نپومنیشی در حرکت 39 به دست آورد تا بهترین نتیجه خود در چهار مچ قبلی (دو بازی با آناند، کاریاکین و کاروانا) را همین جا به ثبت رسانده باشد.

 کارلسن در دیدار قبلی در سال 2019 با کاروانا در هیچ دیدار کلاسیک به برتری نرسید و تنها به لطف مهارتش در بازی های سریع قهرمانی جهان را حفظ کرد. در دوره قبل هم در مصاف با کاریاکین تنها توانست باختی که داده بود را جبران کند و در دیدارهای کلاسیک مساوی شود اما حالا تا پایان دور نهم 3 پیروزی به دست آورده که برای او یک رکورد محسوب می شود. با پیروزی کارلسن نتیجه رقابت 6-3 شد تا قهرمان جهان به حفظ تاج و تخت بسیار نزدیک باشد. یک برد و یک تساوی و یا سه مساوی در 5 بازی آینده تضمین کننده قهرمانی است که این مساله اصلا برای او سخت نخواهد بود. از نکات جالب این دور مدل موی متفاوت نپومنیشی و حضور کاریاکین، هموطن او در محل مسابقه بود که به نظر می رسید برای روحیه دادن به او به دبی آمده است. هر چند که این حضور هم سودی به حال او نبخشید.

photo_2021-12-07_19-52-39

 

مسابقه شطرنج قهرمانی جهان مسابقه نهم مگنوس کارلسن

 

مسابقه شطرنج قهرمانی جهان مسابقه نهم مگنوس کارلسن

 

 

 

 

مگنوس کارلسن یان نپومنیشی مسابقه شطرنج قهرمانی جهان مسابقه نهم

مگنوس کارلسن یان نپومنیشی مسابقه شطرنج قهرمانی جهان مسابقه نهم

مسابقه هشتم؛ برد مگنوس

در هشتمین جدال مهم شطرنج قهرمانی جهان بین مگنوس کارلسن و یان نپومنیشی ، کارلسن نروژی دومین پیروزی خود را ثبت کرد تا مسیرش برای حفظ قهرمانی هموار شود. برد اول او در دیدار ششم که طولانی ترین دیدار تاریخ مچ قهرمانی جهان هم به شمار می رفت به ثبت رسیده بود. کارلسن حالا از ۸ مسابقه ۵ امتیازی است و و یان ۳ امتیازی مانده تا امید روس ها برای بازگرداندن قهرمانی به مهد شطرنج باز هم نافرجام باشد. به نظر می رسد نپومنیشی بعد از باخت اول که در آن بازی فرصت پیروزی داشت، نتوانست شرایطش را مدیریت کند و این چیزی بود که کارلسن پیش از شروع رقابت آن را پیش بینی کرده بود. هر شطرنج بازی که به امتیاز ۷.۵ برسد فاتح این ماراتن می شود و حالا مگنوس می تواند خیلی زود قهرمانی اش را جشن بگیرد.

Screenshot_20211205-204722_Samsung Internet

یان نپومنیشی

 

یان نپومنیشی

 

 

 

شطرنج قهرمانی جهان ۸ مگنوس کارلسن

 

 

 

میشل سالگادو شطرنج قهرمانی جهان ۸ مگنوس کارلسن یان نپومنیشی

 

شطرنج قهرمانی جهان ۸ مگنوس کارلسن

مسابقه هفتم؛ تساوی

هفتمین جدال مگنوس کارلسن و یان نپومنیشی در مسابقه شطرنج قهرمانی جهان با تساوی به پایان رسید. در دیدار شب گذشته دو تیم که حدود هشت ساعت طول کشید مگنوس اولین پیروزی این ماراتن را کسب کرد و 3.5 بر 2.5 پیش افتاد. درهفتمین مسابقه  نپو مهره سفید داشت و بازی  با e4 آغاز شد.  این جدال برخلاف شب گذشته و شاید متاثر از خستگی بازی طولانی بعد از 2 ساعت و نیم با دست دادن دو بازیکن به پایان رسید تا ششمین تساوی ثبت شود. مگنوس 4 بر 3 از حریف پیش است.

14

 

 

 

 

 

 

شطرنج قهرمانی جهان مگنوس کارلسن

شطرنج قهرمانی جهان مگنوس کارلسن

 

مسابقه ششم؛ پیروزی مگنوس کارلسن

روند تساوی های پیاپی در دیدار قهرمانی جهان سرانجام شکست و کارلسن بالاخره در دیدار ششم در یک ماراتن بسیار طولانی اولین پیروزی را به دست آورد.  در بازی ششم کارلسن مهره سفید را داشت و شروع بازی پیاده وزیر را برگزید. دفاع هندی از سوی نپو تدابیر قهرمان جهان را ناکام گذاشت و در شرایطی که باز هم هر دو بازیکن تمایل به تعویض وزیر از خود نشان داده بودند و می رفت بازی مساوی شود، نپو مرتکب اشتباهی شد که کارلسن را در وضعیت بسیار مساعدی قرار داد با این حال کارلسن در تنگی زمان چندین بار فرصت سوزی کرد و حتی ممکن بود در مقاطعی بازی را ببازد. سرانجام این بازی که برخلاف دیدارهای قبلی فراز و نشیب فراوانی داشت در نهایت پس از نزدیک به ۸ ساعت با پیروزی کارلسن به پایان رسید تا او ۳.۵ بر ۲.۵ پیش بیفتد. 

هشت دیدار کلاسیک دیگر باقی مانده است. البته در هر مقطعی، اگر بازیکنی به امتیاز ۷.۵ برسد، برنده رقابت و قهرمان جهان خواهد شد.

دیدار ششم دو بازیکن ۱۳۶ حرکت به طول انجامید که رکورد قبلی طولانی ترین بازی در مچ قهرمانی جهان که ۱۲۴ حرکت بود را شکست.

IMG_20211204_000018_952

 

 

 

مسابقه شطرنج قهرمانی جهان مگنوس کارلسن

مسابقه شطرنج قهرمانی جهان مگنوس کارلسن یان نپومنیشی

مسابقه شطرنج قهرمانی جهان یان نپومنیشی

مسابقه شطرنج قهرمانی جهان مگنوس کارلسن

 

 

 

مسابقه پنجم؛ تساوی

دیدار پنجم تعیین قهرمان شطرنج جهان نتیجه ای همانند چهار دور قبلی داشت و با مساوی به پایان رسید. نپومنیشی روس که در این دیدار سفید داشت تلاشهایی برای کسب برتری انجام داد و تلاش کرد با توجه به برتری زمانی که به دست آورده بود قهرمان جهان را زیر فشار قرار دهد اما کارلسن باتجربه که وضعیت های به مراتب سختتر از دیدار امروز را هم نباخته توانست به قیمت صرف زمان زیاد حرکات نجات بخش را پیدا کند و مساوی بگیرد. در این دیدار باز هم شاهد تعویض نسبتا زودهنگام وزیرها بودیم. نپومنیشی تاکنون ۵ واحد ریتینگ بابت ۵ تساوی به دست آورده و کارلسن به همین اندازه ریتینگ از دست داده است.

IMG_20211201_192326_045

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مسابقه چهارم؛ تساوی

در دیدار چهارم کارلسن در روز تولدش مهره سفید را در اختیار داشت و با پیاده شاه بازی را آغاز کرد که نپومنیشی وارد دفاع نه چندان رایج پتروف شد تا با انتخاب این دفاع کادوی تولدی به قهرمان جهان ندهد. پس از خروج زودهنگام وزیرها و سه جفت سوار، وضعیت به آخر نه چندان پیچیده ای شد که هر دو طرف موفق شدند حرکات صحیح را بیابند و مانع از برتری حریف شوند. دیدار چهارم می توانست سریعترین بازی این رقابت باشد اما کارلسن ترجیح داد تا جایی که امید برد دارد بازی را ادامه دهد. در نهایت بازی در حرکت 31 پس از حدود 150 دقیقه با تساوی به پایان رسید تا همه چیز 2-2 برابر شود.

IMG_20211130_184354_284

 

شطرنج قهرمانی جهان یان نپومنیشی مگنوس کارلسن

شطرنج قهرمانی جهان مگنوس کارلسن

 

 

 

 

 

 

 

شطرنج قهرمانی جهان مگنوس کارلسن

شطرنج قهرمانی جهان

 

 

مسابقه سوم؛ تساوی

سومین دیدار شطرنج قهرمانی جهان باز هم برنده نداشت. کارلسن و نپومنیشی در دیدار سوم کلاسیک، با شرایط مشابه دور اول به مصاف هم رفتند. نپومنیشی مهره سفید داشت و در شروع بازی، شاخه حمله اسپانیایی را همانند دیدار نخست انتخاب کرد، اما در حرکت هشتم، بازی را عوض کرد تا بتواند قهرمان جهان را به شکل دیگری به چالش بکشد. در نهایت دو بازیکن با حرکاتی دقیق اجازه کسب برتری را به یکدیگر ندادند و پس از یک سری تعویض سوارها، در وضعیتی که به آخر بازی فیلهای همرنگ و پیاده های برابر رسیده بودند، به تساوی رضایت دادند. تا اینجای کار که نپومنیشی دو بار مهره سفید و یک بار سیاه داشته این گونه به نظر می رسد که دیدارهایی که کارلسن سفید دارد قرار است جذابتر باشد!

photo_2021-11-28_18-44-50

مسابقه شطرنج قهرمانی جهان سوم

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مسابقه دوم؛ تساوی

دیدار دوم شطرنج قهرمانی جهان با وجود فراز و نشیب های فراوان باز هم با نتیجه مساوی به پایان رسید تا نتیجه همچنان 1-1 مساوی باشد. در بازی دوم کارلسن که مهره سفید را در اختیار داشت، باز هم در شروع بازی یک پیاده به حریف داد تا ابتکار عمل داشته باشد، اما در اواسط بازی در ارزیابی هایش دچار خطا شد و برتری نسبتا قابل توجهی به حریف روس خود بخشید. در شرایطی که به نظر می رسید نپومنیشی می تواند اولین شکست را به قهرمان جهان تحمیل کرده و تعادل را بر هم بزند، کارلسن که ذاتا مدافع خوبی هم هست توانست به هر شکل وضعیت را کنترل کرده و بازی را مساوی کند. در لحظاتی از بازی تصاویر بسته از نپومنیشی نشان می داد که از نظر خودش وضعیت برنده ای دارد و می تواند برای برد تلاش کند، اما بازی نه چندان دقیق او برتری جزئی اش را بر باد داد تا این بازی هم مساوی شود. وضعیت ریتینگ دو بازیکن به گونه ای است که هر تساوی باعث افزایش یک واحدی نپومنیشی و کسر یک واحد ریتینگ از کارلسن می شود.

 

photo_2021-11-27_20-29-20

 

مسابقه شطرنج قهرمانی جهان روز دوم مگنوس کارلسن

 

مسابقه شطرنج قهرمانی جهان روز دوم مگنوس کارلسن

مسابقه شطرنج قهرمانی جهان- روز دوم یان نپومنیشی

مسابقه شطرنج قهرمانی جهان- روز دوم یان نپومنیشی مگنوس کارلسن

 

مسابقه شطرنج قهرمانی جهان- روز دوم مگنوس کارلسن

 

 

 

 

مسابقه اول؛ تساوی

مگنوس کارلسن و یان نپومنیشی در نخستین دیدار از بازی های کلاسیک به مصاف هم رفتند که این دیدار برنده ای نداشت. کارلسن در این دیدار بنا به قرعه مهره سیاه داشت و سوپراستاد بزرگ روس با سفید بازی کرد. کارلسن پس از مرحله شروع بازی یک پیاده قربانی داد اما در ازای آن ابتکار عمل را در دست گرفت و به حریف فشار آورد. با این حال نپومنیشی به خوبی فشار کارلسن را دفع کرد و در نقطه مناسب پیاده اضافی را پس داد.نبرد دو بازیکن در پایان در حرکت 45 با تکرار وضعیت به مساوی ختم شد. کارلسن و نپومنیشی 13 دیدار دیگر را پیش رو دارند.

IMG_20211126_230618_047

 

 

 

 

 

شطرنج قهرمانی جهان مگنوس کارلسن یان نپومنیشی

شطرنج قهرمانی جهان مگنوس کارلسن

شطرنج قهرمانی جهان مگنوس کارلسن یان نپومنیشی

 

شطرنج قهرمانی جهان مگنوس کارلسن یان نپومنیشی

 

 

نحوه تعیین قهرمان شطرنج جهان

این رقابت به شکل 14 دیدار کلاسیک است که در صورتی که هریک  بازیکنان به امتیاز 7.5 دست پیدا کند، قهرمان جدید شطرنج جهان خواهد بود. در صورت تساوی در مجموع هر 14 دیدار کلاسیک بازی های رپید 25 دقیقه ای سپس بازی های بلیتس 5 دقیقه ای تعیین کننده قهرمان جهان خواهد بود.

در صورت تساوی در تمام دیدارها تک بازی سرنوشت (آرماگدون) تعیین کننده قهرمان جهان خواهند بود. در این رقابت یکی از دو بازیکن مهره سفید و دیگری مهره سیاه را با یک دقیقه زمان کمتر در اختیار دارد اما به ازای دو مزیتی که سفید دارد یعنی در اختیار رنگ مهره بهتر و زمان بیشتر، مهره سیاه با تساوی هم  برنده تلقی می شود.

جایزه قهرمان و نایب قهرمان

جایزه نفر قهرمان یک میلیون و 200 هزار دلار و نایب قهرمان 800 هزار دلار است. در صورتی که تمام دیدارهای کلاسیک مساوی به پایان برسد و دیدارهای سریع قهرمان جهان را مشخص کند، 100 هزار دلار از جایزه قهرمان کاسته و به جایزه نایب قهرمان اضافه خواهد شد.

وضعیت کارلسن و نپومنیشی قبل از رویارویی

مگنوس کارلسن نروژی که از سال 2013 تاکنون قهرمان بلامنازع جهان بوده؛ دوبار  کاریاکین از روسیه و فابیانو کاروانا از آمریکا را شکست داده و عنوان قهرمانی جهان را حفظ کرده است. در حال حاضر کارلسن با ریتینگ 2855 صدرنشین جدول رده بندی بهترین بازیکنان جهان و یان در جایگاه پنجم قرار دارد. نپومنیشی در مسابقات کاندیداها که پس از شیوع بیماری کرونا در دو مقطع برگزار شد بالاتر از 7 سوپراستاد بزرگ فاتح این رقابت ها شد تا در مسابقه تعیین قهرمان جهان مقابل کارلسن قرار بگیرد.

مچ قهرمانی جهان
وضعیت مگنوس و نپومنیشی قبل از آغاز رویارویی

 

مسابقه شطرنج قهرمانی جهان

مسابقه شطرنج قهرمانی جهان

 

مسابقه شطرنج قهرمانی جهان

مسابقه شطرنج قهرمانی جهان

مسابقه شطرنج قهرمانی جهان

مسابقه شطرنج قهرمانی جهان

مچ قهرمانی جهان

مچ قهرمانی جهان

 

لیست قهرمانان شطرنج جهان

 

قهرمانان 1993-1886

1886-1894: ویلهام اشتاینیتس (اتریش- مجارستان؛ آمریکا)

1894-1921: امانوئل لاسکر (امپراتوری آلمان)

1921-1927: خوزه رائول کاپابلانکا (کوبا)

1927-1935؛ 1937-1946: الکساندر آلخین (جمهوری سوم فرانسه؛ روس های مهاجر)

1935-1937: ماکس اویوه (هلند)

1948-1957؛ 1960-1958؛ 1963-1961: میخائیل بتوینیک (شوروی)

1957-1958: واسیلی اسمیسلوف (شوروی)

1960-1961: میخائیل تال (شوروی)

1963-1969: تیگران پتروسیان (شوروی)

1969-1972: بورس اسپاسکی (شوروی)

1972-1975: بابی فیش (آمریکا)

1975-1985: آناتولی کارپف (شوروی)

1985-1993: گری کاسپارف (شوروی- روسیه)

قهرمانان فیده از 2006-1993

1993-1999: آناتولی کارپف (روسیه)

1999-2000: الکساندر خالیفممن (روسیه)

2000-2002: ویسواناتان آناند (هند)

2002-2004: روسلان پوتوماریف (اوکراین)

2004-2005: رستم قاسم جانف (ازبکستان)

2005-2006: وسلین توپالف (بلغارستان)

قهرمانان جهان سنتی از سال 2006-1993

1993-2000: گری کاسپارف (روسیه)

2000-2006: ولادیمیر کرامنیک (روسیه)

قهرمانان از سال 2006 به بعد

2006-2007: ولادیمیر کرامنیک (روسیه)

2007-20013: ویسواناتان آناند (هند)

تاکنون-2013: مگنوس کارلسن (نروژ)

 

نظرات

نام

ایمیل   (نمایش داده نخواهد شد)
نظر

حامیان


قهرمانان
  • استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    مربیگری تیم ملی تونس در سال 2022(1400)
    کسب عنوان برترین بازیکن جوان آسیا از سوی فدراسیون شطرنج آسیا (2016)
    شرکت در مرحله نیمه نهایی مسابقات قهرمانی کشور وراه یابی به فینال مسابقات در سال 1396
    نایب قهرمانی لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم ذوب آهن وکسب مقام اول (میز1) در سال 1395
    کسب اخرین نورم استاد بزرگی در مسابقات المپیادجهانی به همراه تیم ملی بزرگسالان
    کسب مقام سوم قهرمانی جهان در رده سنی زیر 18 سال -2016
    کسب مدال طلای تیمی قهرمانی جهان در المپیاد زیر 16 سال 2015 - مغولستان
    کسب عنوان قهرمانی اسیا در رده سنی زیر 16 سال - 2015(کره جنوبی)
    کسب مقام دوم مشترک اوپن گرجستان 2015
    کسب اولین نورم استادبزرگی در تیرماه 94 (بلغارستان)
    کسب عنوان استادی بین المللی در فروردین 94(تایلند)
    کسب عنوان سومی تیمی مسابقات المپیاد جهانی 2014 مجارستان
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 16 سال -2014- هند
    کسب مدال تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2014
    کسب مدال برنز تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2013
    مقام دومی قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 14 سال - ایران 2013
    مقام دوم تيمي و كسب مدال نقره ميز 5 در المپياد جهاني زير 16 سال (تركيه - 2012)
    مقام اول تیمی مسابقات قونیه - ترکیه 2012
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 14 سال سريلانكا و کسب مدال تیمی زیر 14 سال
    کسب مدال نقره تیمی سریع زیر 14 سال سریلانکا 2012
    مقام چهارم (مشترک با سوم ) جهان زیر 12 سال برزیل 2011
    قهرمان اسيا زير 12 سال فیلیپین 2011
    مقام ششم جهان زیر 12 سال 2010 یونان
    مقام هفتم جهان زیر 10 سال ترکیه 2009
    قهرمان اسيا زیر 10 سال 2009 هند و همچنین طلای تیمی زیر 10 سال
    مقام اول كشور در رده سني زير 12 سال
    مقام چهارم مسابقات زیر 14 سال قهرمانی جهان 2011
    قهرمان کشوردر سال 90-1389
    کسب مدال طلای asean ویتنام 2009 و اخذ عنوان استادی فیده
    کسب مدال تیمی زیر 10 سال - ویتنام 2008

  • استاد بین المللی نیما جوانبخت
    استاد بین المللی نیما جوانبخت
    کسب مقام سوم اسیا در رده سنی زیر 20 سال - 2015 قرقیزستان
    کسب مقام قهرمانی کشور در رده سنی زیر 20 سال - 1394
    کسب مقام دومی مسابقات سریع و چهارمی متعارف قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 18 سال -ایران 2013
    كسب مقام دوم تيمي در مسابقات المپياد جهاني زير 16 سال (استانبول 2012)
    مقام چهارم زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام اول اسيا در مسابقات سريع و بليتس زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام دوم تيمي زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام ششم مسابقات قهرمانی جهان در رده سنی زیر 16 سال 2011
    قهرمان جشنواره سراسری کشور در سال 90
    مدال نقره زیر 16 سال اسیا فیلیپین 2011
    نفر سوم مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی زیر 16 سال
    مدال برنز تیمی المپیاد جهانی2011 - مدال طلای انفرادی المپیاد جهانی 2011
    مدال طلای تیمی مسابقات ازاد ترکیه 2011

  • استاد فیده آنوشا مهدیان
    استاد فیده آنوشا مهدیان
    کسب عنوان دوم بلیتس غرب آسیا در قرقیزستان-2022
    کسب عنوان نایب قهرمانی بانوان کشور در اسفند 1400- کرمانشاه
    مقام سوم جوانان زیر 20 سال بانوان - سریلانکا 2021
    مقام سوم نوجوانان المپیاد جهانی زیر 16 سال - 2019
    مقام سوم تیمی المپیاد جهانی زیر 16 سال گرجستان - 2018
    مقام سوم زون 3.1 اسیا -2019
    مقام اول بانوان کشور - 1397
    مقام اول رده سنی زیر 16 سال کشور 1396
    مقام دوم مسابقات سریع آسیا رده سنی زیر 20 سال 1396
    مقام دوم کشور مرحله اول ودوم رده سنی زیر 14 سال 1395
    مقام دوم مرحله اول کشور رده سنی زیر 20سال 1395
    مقام سوم رده سنی زیر 14 سال دختران - 1394
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 20 سال دختران - 1394
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 12 سال - 1393
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده سنی زیر ١٢سال _ 1392

  • استاد فیده طناز ازلی
    استاد فیده طناز ازلی
    کسب عنوان اول تیمی قهرمانی دانشجویان جهان -بلژیک 2022
    نایب قهرمانی تیمی و سوم انفرادی دانشجویان اسیا(آنلاین) اندونزی - 2020
    مقام دوم بلیتس دختران زیر 18 سال کشور - 1398
    مقام اول سریع دختران زیر 18 سال کشور - 1398
    مقام سوم بانوان کشور در سال 1397
    مقام دوم تیمی مسابقات المپیاد جهانی زیر 16 سال 2017
    مقام سوم سریع قهرمانی آسیا رده سنی زیر 16 سال 2017
    قهرمان کشور دررده سنی زیر16سال دختران 1395
    نایب قهرمان رده سنی زیر 15 سال دختران مدارس اسیا و کسب عنوان wcm - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 14 سال - 1393

  • هستی خسروی
    هستی خسروی
    مقام دوم زیر 12 سال استان - 1398
    مقام دوم رده سنی زیر 10 سال کشور 1396
    کسب عنوان سومی قهرمانی جهان در رده سنی زیر 8 سال -2016
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    نایب قهرمان رده سنی زیر 6 سال جشنواره کشور - 1392

  • ارشیا محمدیان سیچانی
    ارشیا محمدیان سیچانی
    مقام دوم رده سنی زیر ۱۲ سال مسابقات برق آسای قهرمانی کشور - تهران 1401
    مقام سوم مسابقات برق اسای آسیایی در رده سنی زیر ۱۲ سال در بالی اندنزی - 2022
    قهرمان زیر 10سال استان - 1398

  • استاد فیده بانوان پرنیان عباسی
    استاد فیده بانوان پرنیان عباسی
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 12 سال کشور در سال 1391
    کسب مقام اول مشترک و عنوان استادي فيده مسابقات اسه ان در مسابقات اسه ان 2012
    مقام دوم قهرمانی کشور در رده زیر 10سال- سال 90-1389

  • مائده یوسفیان
    مائده یوسفیان
    کسب مقام دومی جهان در رده سنی زیر 12 سال - گرجستان 2022
    قهرمان سریع بانوان شهرستان اصفهان - 1400
    اول تیمی زیر 12 سال اسیا - 2021- انلاین
    مدال برنز زیر 10 سال کشور - 1398
    مقام اول زیر 10 سال استان - 1398
    مقام سوم زیر 8سال جام اینده سازان کشور -اردیبهشت 1397

  • رامیلا واگوهیان
    رامیلا واگوهیان
    مقام سوم زیر 18 سال 1396
    کسب مقام سوم بازیهای سریع مدارس اسیا در رده سنی زیر 15 سال دختران - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 20 سال دختران - 1394
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 18 سال - 1393
    مقام سوم قهرمانی کشور - رده سنی زیر 14 سال - 1392
    مقام دوم زیر 8سال کشور در سال 1388

  • فاطمه مشهدی
    فاطمه مشهدی
    مقام اول کشور در رده سنی زیر 12 سال - 1398
    مقام اول زیر 12 سال استان - 1398
    مقام سوم رده سنی زیر 10 سال 1396
    کسب عنوان دومی مسابقات سریع مدارس اسیا در رده سنی زیر 9 سال دختران - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    قهرمان کشور در جشنواره کشوری رده سنی زیر 6 سال - تهران - 1392

  • محمدصادق نادری
    محمدصادق نادری
    قهرمان مسابقات اماتوزی اسیا- اصفهان 2016
    نایب قهرمان رده سنی زیر 14 سال پسران - 1394

  • علیرضا آقائی
    علیرضا آقائی
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 18 سال کشور در سال 1391
    مقام دوم تيمي زير 16 سال اسيا(سريلانكا2012)
    نفر دوم مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی زیر 16 سال در سال 90-1389
    تکرار مقام دوم رده سنی زیر 16 سال کشور - سال 91-1390

  • امیرحسین بادکوبی
    امیرحسین بادکوبی
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 14 سال کشور در سال 1391
    كسب مقام اول اوپن زنده ياد دكتر نوابي (كرمان -1391)
    نایب قهرمان مسابقات زیر 20 سال کشور در سال 1391
    مقام سوم در رده سنی زیر 12 سال در سال 90-1389

  • محسن ترکان
    محسن ترکان
    نایب قهرمان مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • اشکان ازلی
    اشکان ازلی
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 16 سال(1392) و راهیابی به مسابقات قهرمانی اسیا(2014)
  • فراز قلعه دار
    فراز قلعه دار
    نايب قهرمان اوپن زنده ياد دكتر نوابي (كرمان - 1391)
    قهرمان کشور در سال 1390 (رده سنی زیر 20سال)

  • کیارش نجفی
    کیارش نجفی
    1390- مقام سوم تیمی دانش اموزان اسیا2011
    قهرمان استات اصفهان در رده سنی زیر 16 سال - 1394

  • خشایار رجبی یزدی
    خشایار رجبی یزدی
    مقام سوم تیمی دانش اموزان اسیا - 2011
  • امید کریمی
    امید کریمی
    دارنده مدال برنز قهرمانی کشور کم بینایان و نابینایان - 1395 رامسر
  • عسل کاظم زاده
    عسل کاظم زاده
    کسب عنوان بهترین بازیکن ریتینگ دار زیر 1900 بانوان اماتوری اسیا- اصفهان 2016
    قهرمان استان در رده سنی زیر 12 سال - 1393
    راهیابی به فینال قهرمانی کشور بانوان (انتخابی تیم ملی بزرگسالان)1393
    قهرمان استان در رده سني زير 10 سال دختران -1391
    قهرمان استان در رده سنی زیر 20 سال دختران - سال 1390
    مقام هفتم رده سنی زیر 10 سال کشور - سال 91-1390
    مقام چهارم مسابقات قهرمانی کشور رده سنی زیر 8 سال 90-1389

  • آیدا عباسی
    آیدا عباسی
    نفر چهارم کشور در رده سنی زیر 10 سال 91-1390 و قهرمان استان در رده سنی زیر 10 سال دختران
    نفر چهارم کشور در رده سنی زیر 10 سال 91-1390
    قهرمان استان در رده سنی زیر 10 سال دختران

  • آرش جعفری قورتانی
    آرش جعفری قورتانی
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال - 1398
    قهرمان زیر 8 سال استان - 1398
    قهرمان زیر 8 سال پسران(شهرستان اصفهان) - 1397

  • ارین اعتمادی
    ارین اعتمادی
    مدال برنز زیر 14 سال کشور - 1398
    مقام اول زیر 14 سال استان - 1398

  • پرنیا فتوحی
    پرنیا فتوحی
    قهرمان زیر ۱۲ سال شهرستان اصفهان - 1400
    قهرمان زیر 8 سال دختران - 1396

  • فریدون مختاری
    فریدون مختاری
    مقام سوم سریع 50تا65 پیشکسوتان کشور - شهرکزد 1398
    مقام سوم بلیتس 50تا65 پیشکسوتان کشور - شهرکزد 1398

  • احمد یزدان دوست
    احمد یزدان دوست
    مقام دوم سریع بالای 65 سال پیشکسوتان کشور - شهرکرد 1398
  • شایان ایمن
    شایان ایمن
    دوم تیمی زیر 14 سال اسیا - انلاین 2021
    قهرمان استان زیر 10 سال 1396
    نایب قهرمان استان زیر 12 سال 1397
    قهرمان استان زیر 12 سال 1398
    نایب قهرمان کشور زیر 14 سال 1399
    نایب قهرمان اسیا زیر14 سال 2021

  • قهرمانان پیشکسوت شهرستان اصفهان در سال ۱۴۰۲:
    قهرمانان پیشکسوت شهرستان اصفهان در سال ۱۴۰۲:
    ۱- بهزاد کلانتری
    ۲- رضا مصور
    ۳- فرهاد یوسفان
    قهرمان بالای ۶۵ سال: رسول شریفی فرد

  • قهرمانان شهرستان اصفهان(بزرگسالان) در سال ۱۴۰۲:
    قهرمانان شهرستان اصفهان(بزرگسالان) در سال ۱۴۰۲:
    ۱- محمد عبدی
    ۲- آریا خالویی
    ۳- پرهام یزدانی

  • قهرمانان زیر ۸ سال پسران شهرستان اصفهان در سال ۱۴۰۲ :
    قهرمانان زیر ۸ سال پسران شهرستان اصفهان در سال ۱۴۰۲ :
    ۱- پارسا سهل آبادی
    ۲- سام حقیقت جو
    ۳- علی زمانی

  • قهرمانان زیر ۱۰ سال پسران شهرستان اصفهان در سال ۱۴۰۲ :
    قهرمانان زیر ۱۰ سال پسران شهرستان اصفهان در سال ۱۴۰۲ :
    ۱- رادمهر عزیزی
    ۲- ارسلان بزرگزاد
    ۳- امیر محمد نوروزی

  • قهرمانان زیر ۱۰ سال دختران شهرستان اصفهان در سال ۱۴۰۲ :
    قهرمانان زیر ۱۰ سال دختران شهرستان اصفهان در سال ۱۴۰۲ :
    ۱- مارال حبیبی
    ۲- روژین کربلاییان
    ۳- ثمین نیک نژادی

  • قهرمانان زیر ۱۲ سال پسران شهرستان اصفهان در سال ۱۴۰۲:
    قهرمانان زیر ۱۲ سال پسران شهرستان اصفهان در سال ۱۴۰۲:
    نفر اول : امیر محمد نوروزی
    نفر دوم : پویان نان آور
    نفر سوم : کیارش فانی ثانی

  • قهرمانان رده سنی زیر ۱۲ سال دختران شهرستان اصفهان در سال ۱۴۰۲:
    قهرمانان رده سنی زیر ۱۲ سال دختران شهرستان اصفهان در سال ۱۴۰۲:
    نفر اول : روژین کربلاییان
    نفر دوم : تارا بیک زاده
    نفر سوم : رز اکبری

  • قهرمانان شهرستان اصفهان در رده سنی زیر ۱۴ سال پسران در سال ۱۴۰۲ :
    قهرمانان شهرستان اصفهان در رده سنی زیر ۱۴ سال پسران در سال ۱۴۰۲ :
    مقام اول : آرشام فاطمی
    مقام دوم : پرهام بزرگزاد
    مقام سوم : پرهام امیدی نیا

  • قهرمانان شهرستان اصفهان در رده سنی زیر ۱۴ سال دختران در سال ۱۴۰۲ :
    قهرمانان شهرستان اصفهان در رده سنی زیر ۱۴ سال دختران در سال ۱۴۰۲ :
    مقام اول : سارینا امیر شهبازی
    مقام دوم : آتنا رضایی
    مقام سوم : ملیکا صدیقی

  • قهرمانان شهرستان اصفهان در رده سنی زیر 16 سال پسران
    قهرمانان شهرستان اصفهان در رده سنی زیر 16 سال پسران
    مقام اول : یاسین ناطقی
    مقام دوم : محمد ناظری نوش آبادی
    مقام سوم : آرشام فاطمی

  • قهرمانان شهرستان اصفهان(بانوان)
    قهرمانان شهرستان اصفهان(بانوان)
    ۱- رومینا علیخانی
    ۲- دینا حاجی صادقیان
    ۳- بهار دارابی

  • قهرمانان دسته اول باشگاهها و دستجات آزاد شهرستتن اصفهان - ۱۴۰۲
    قهرمانان دسته اول باشگاهها و دستجات آزاد شهرستتن اصفهان - ۱۴۰۲
    ۱- تیم آن پاسان (هستی خسروی - آرین اعتمادی- امید کریمی - محمد حسین کیانی - بهار میرزا خانی)
    ۲- تیم گالکسی(رضا مصور - آرش جعفری- بهار کمالی - مهر بد حاجیان)
    ۳-باشگاه خیام (قرمز) :(محمد حسین عباسپور-آرشام فاطمی- کیارش فانی ثانی- سید متین مدینه)